PUUR GELUL Media

Hieronder kunt u links vinden naar enige fragmenten van eerdere PUUR GELUL edities zien en interviews lezen! Tevens kunt u hieronder ook onze bundel en live CD bestellen.

PUUR GELUL Het Boek

Hij heeft net zoveel inkt op z’n huid als de Staatsdrukkerij ooit nodig had voor de productie van telefoonboeken en ziet eruit alsof ie elke dag bij de deur staat van een willekeurige Haagse penozetent: Boozy, de man achter het succesvolle Haagse literaire event Puur Gelul.

Voor dit boek bundelde hij zijn beste verhalen van de afgelopen jaren, verhalen die stuk voor stuk garant staan voor rauwe humor, doordrenkt zijn van zelfspot en verbazing over het dagelijks leven en overgoten werden met soms meesterlijke taalvondsten. Verhalen die bovendien reeds hun weg vonden op de vaderlandse cultuur- en rock-’n-rollpodia zoals Lowlands, Crossing Border, Zwarte Cross en Parkpop. Boozy is een waar fenomeen en dit boek betekent na Geduld is un schone keukuh en Kort Haags zijn nationale doorbraak.

De meningen

’De humor en het schrijftalent van Boozy zijn onnavolgbaar. Als geen ander weet hij het grote en kleine leed te verwoorden op een rauwe, confronterende wijze.’ Sjaak Bral over Geduld is un schone keukuh

’Een mooi staaltje Haagse galgenhumor!’ Haagsche Courant

Het boek kopen? Klik hier!