PUUR nagelul

Hieronder staan enkele recensies over optredens van PUUR GELUL en diverse interviews. Wanneer je één van deze recensies wilt lezen, klik dan op één van de onderstaande titels.

PUUR GELUL Interview;
'Ik heb zelf never nooit een boek gelezen in mijn leven en ik heb niks met die elitaire teringshit, maar ik kan wel luisteren naar een goed verhaal. Het publiek moet met een smile van plaat tot naad het pand verlaten...'(lees verder)

PUUR GELUL VI;
'De beste seks kun je hebben met het Kabinet: je wordt aan alle kanten genaaid en je houdt er niks aan over.' Noem dat maar eens 'puur gelul'. Toch is dit een van de kwinks die Puur Gelul nr. 6 oplevert. Onze ègûh Boozy dendert maar doâh en krijgt...(lees verder)

PUUR GELUL II;
Heftige mellow dance muziek in een overvolle kleine zaal van Het Paard met Jeffrey Huf achter de knoppen; de decibellen gieren door de ruimte en de sfeer zit er al meteen goed in....(lees verder)

PUUR GELUL III;
Terwijl elders in de stad een raadsvergadering over het nieuwe logo aan de gang is die zeker deze titel verdient, barst in het Paard Puur Gelul III los. Geboren en getogen Hagenees Victor Meijer begint met...(lees verder)

PUUR GELUL Lowlands;
De ‘heren’ deden 4 sets, die gaandeweg steeds meer publiek trokken. Geen wonder, want een romantisch gedicht, getiteld “Kankerhoer” daverde uit de mond van...(lees verder)